miercuri, 26 ianuarie 2011

Femeii Scorpion ii plac banii


N-ai să obţii nimic cu insistenţele. Ştie şi ea că nu e corect, dar asta nu schimbă cu nimic lucrurile. Asta e! O accepţi aşa sau nu.Probabil că ai s-o accepţi, căci e imposibil să o părăseşti. Dacă nu din alt motiv, măcar pentru că amintirea ei te va bîntui tot restul vieţii. E mai uşor să te adaptezi idiosincraziilor ei decît să ai coşmaruri în fiecare noapte dacă o părăseşti. Nimeni nu părăseşte un scorpion. Nu de tot.

La capitolul buget, plutoniana e complet imprevizibilă. Se poate zgîrci şi economisi fiecare bănuţ, pentru ca apoi să aibă accese de extravaganţă magnifică. Un lucru e sigur: îi plac banii.
Acestor femei le place puterea şi vor sacrifica multe pentru a o obţine. va fi perfect mulţumită dacă tu ai putere, căci semnul sub care e născută îi permite să trăiască din plin prin alţii. Nu uita că, deşi se va sacrifica şi se va mulţumi cu foarte puţin pentru atingerea unui scop planificat, e prea mîndră ca să trăiască modest toată viaţa şi va deveni foarte acră şi nemulţumită dacă e obligată să ducă o viaţă de sacrificiu pentru o perioadă de timp nerezonabil de lungă. După un timp, fie va încerca să provoace o schimbare în starea economică a familiei, sau se va retrage treptat în stadiul de şopîrlă cenuşie, părînd că acceptă şi chiar că e mulţumită cu viaţa în sărăcie, dar fiind în sinea ei plină de resentimente.

Nativa va fi posesivă, dar nu va accepta acelaşi lucru din partea ta. Una dintre cele mai neplăcute trăsături ale Scorpionilor de ambe sexe e refuzul de a accepta alte puncte de vedere decît al lor cînd e vorba de sentimente.

Dacă mama ta critică talentele ei culinare, s-ar putea ca soţia ta din Scorpion să "uite" să o mai invite la masă vreo cîteva luni. însă va ierta o jignire accidentală, dacă ştie că a fost făcută neintenţionat. Simţul dreptăţii e la fel de puternic la Scorpioni ca şi simţul răzbunării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu