marți, 31 august 2010

Castiga bani online


Inainte de a incepe sa castigati bani online trebuie sa va creati un cont de PayPal. PayPal este o banca internationala prin intermediul careia se pot face plati, se pot primi bani in cont etc. Cu PayPal platile se efectueaza prompt. Obligatoriu pentru a-ti crea un cont de PayPal iti trebuie un card Visa sau MasterCard.
Cu ajutoul advertiserilor puteti castiga foarte usor bani online.
Advertiser = cel care plateste pentru publicitate
Am sa va prezint cativa advertiseri corecti din punct de vedere al platii:

BinLayer
Acest advertiser este relativ nou pe piata, plata se face in euro in contul dvs de PayPal pentru afisarea unor layere pe blogul dvs.

Adbrite
Un alt advertiser cunoscut,care plateste foarte bine si care accepta in sistem bloguri romanesti. Costul pe reclame este mai ridicat decat in Google Adsense. Plata se face prin intermediul unui cec valid in cadrul oricarei banci din Romania.

eTarget Romania
Daca detii un site romanesc si nu promovezi pornografia, iti poti face cont pe eTarget. Te poti inscrie gratuit, conditiile sunt lejere, iar banii se castiga in RON.

Un comentariu:

  1. hefzii hefzii tizo.ro chiar faci bani pe bune
    - deci: atentie la buzunar; respectiv cont; fiindca pa mine ma facut la buzunar direct administratorii de la Okazii.

    - Atentie: sa deschis si un sait la fel care e de moca; tizo.ro; garanteaza si tepele pana la 6 milioane lei…e pe bune. Program Afiliere si Programul Protectia Cumparatorilor
    -Si daca aduci si un alt paopandau iti da 100 000 lei de bucata inscris…Adicalea astia, is cretini nu te fura; iti si da lovele… e pe bune. Ai foamea in gat, sau est doar nebun de foame,sau cunosti pe cineva care este; nu da la lume in cap , ca poti ajunge la peliprava; deci daca ai nevoie de bani sau de lovele?….ti-ai gasit servici: cauta fraieri multi s-ai inscrii si faci bani…le spui ca te-am trimis io daca comenteaza, sau ai probleme; ma cunosc ei bine si unii si altii. Iti trebe un blog de orice fel chiar si googel; iei legatura cu ei ; si iti pui vecinii; prietenii si rudele sa se inscrie la ei( tizo.ro) prin blogu tau si ai 100 000 de bucata. Nu e gluma, nici la misto; poti verifica optiunile le ei; adica te poti convinge...singur.(citeste-l si da-l mai departe e moca)

    RăspundețiȘtergere