miercuri, 26 ianuarie 2011

Femeia Scorpion este razbunatoare


Nu trebuie să uiţi că această femeie fatală îşi poate ascunde forţa răzbunătoare sub un surîs sfios, un comportament blînd şi o voce mai şoptită decît a lui Marilyn Monroe. E bine să reţii asta, dacă vrei s-o îmlînzeşti, dau să te protejezi împotriva ei... sau amîndouă.

Poţi să fii sigur că furiile Iadului sînt dulci zîne pe lîngă o femeie din Scorpion care a pierdut controlul asupra emoţiilor ei plutoniene. Nativa poate fi dominatoare şi tiranică, sarcastică şi frigidă, pentru ca, în clipa următoare să devină fierbinte ca un cuptor. Poate urî veninos, ucigător şi poate iubi cu ferocitate, abandonîndu-se total. De un lucru poţi fi sigur: nu e nicodată "călduţă", între cele două extreme.

Scorpioana are un dar care îţi poate da fiori pe şira spinării. E o formă neobişnuită de magie neagră, pe care o poate folosi cu atîta măiestrie încît poţi jura că e vrăjitorie.
Scorpioana poate fi păstrătoarea multor secrete întunecate, căci îi place să audă confesiuni, dar nu va spune nimic despre ea şi nici nu va dezvălui aceste secrete, nici măcar ţie. Nu încerca să-i smulgi tainele legate de viaţa ei personală, căci această femeie are o parte numai a ei, intimă, pe care nu o vei atinge niciodată, o parte a minţii şi sufletului ei, care îi aparţine în exclusivitate.

Scorpioana e iraţional de suspicioasă chiar şi atunci cînd nu are motive, aşa că îţi poţi închipui ce se întîmplă cnd găseşte indicii reale ale unei posibile infidelităţi. Imaginează-ţi norul-ciupercă al unei explozii nucleare şi ai să-ţi faci o idee. Nu are rost să o suspectezi şi tu pe ea, în ciuda ocaziilor ivite. Şi s-ar putea să fie destule, căci ea nu-şi dezvăluie niciodată sentimentele cele mai profunde. Bineînţeles, asta îţi va stîrni multe întrebări. înghite-le, o dată cu nodul din
gît. Ca şi în cazul sertarului pe care-l ţine mereu încuiat, anumie lucruri sînt teritoriu interzis pentru oricine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu